Over Martijn Veldman

AfbeeldingMartijn Veldman is een gediplomeerd timmerman met meer dan vijftien jaar ervaring in verbouw, onderhoud en renovatie.

Houten kozijnen: het vervangen en aanpassen van de indeling van bestaande houten kozijnen is onze specialiteit. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: een draairaam plaatsen waar vast glas geplaatst is, bestaande draairamen en deuren vervangen en plaatsen van isolatieglas en ventilatieroosters.

Ook wanneer er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden in samenwerking met een dakdekker of voor zinkwerk een loodgieter is dit bespreekbaar.

Martijn Veldman is in het bezit van het keurmerk kwaliteitsvakman:

Een betrouwbaar keurmerk. Een keurmerk speciaal voor zelfstandigen in de timmerindustrie. Dat ook écht meerwaarde biedt. Consumenten willen graag meer zekerheid van de vakman die ze inhuren. Daarom: het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

De garanties die u als klant krijgt:

  • garantie op het werk.
  • De garantie dat het werk volgens de planning wordt afgemaakt.
  • Duidelijke offerte met algemene voorwaarden.

Kijk hier voor meer informatie over het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Op deze pagina treft u de meest voorkomende werkzaamheden aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

      • restauratie en vernieuwing van deuren, ramen en deuren en kozijnen

Martijn Veldman is in het bezit van een persoons VCA VOL veiligheid certificering met volgens NEN 3140 gekeurde elektrische gereedschappen.

VCA staat voor Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken.